17 Januari 2010

DAH SETAHUN RUPANYA......


Salam semuanya...sebenarnya Kakintan terlupa rupa rupanya dah setahun Kakintan berada disini.....tak sangka begitu cepat masa berlalu kan. Terima kasih pada kawan kawan yang banyak menyokong Kakintan disini...termasuk lah FOLLOWER semua, begitu juga yang banyak memberikan komen komen pada Kakintan, terima kasih sekali lagi Kakintan ucapkan.

Ok lah ini sahaja yang dapat Kakintan nyatakan pada kali ini...kena out dulu kerja tenga banyak menunggu ni he...he....salammmm

18 ulasan:

  1. Kira selamat hari jadi le...hebatkan dalam setahun je beratus2 folowers dan yg masuk pun berpuluh ribu...

    Baguslah ada ilmu utk disampai2kan..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. salam k.intan..
    selamat ulang tahun blog yg pertama...
    wahhhhhhh..if baby nieh..dah boleh blari nieh..
    may ALLAH bless u..amin

    BalasPadam
  4. salam kak intan..
    hepy birthday utk blog jariintanku.blogspot.com..semuga bertambah ceria lagi dgn n3 n3 yg bakal menjelma..he..he..

    BalasPadam
  5. salam kak intan...epi besday blogger ...wah dah setahun menulis iyer..sy ni daftar blog sejak 2008 tp menulis hanya tahun lepas hehehe tak tahu nak samut besday bila tu

    BalasPadam
  6. Selamat Ulang Tahun acik....

    BalasPadam
  7. salam mamaju..terima kasih selalu singgah sini ya...mamaju antara penyokong disebalik blog kakintan ni kan he..he....insyaallah sekiranya ada info2 berguna akak kakintan sertakan disini ya..

    BalasPadam
  8. salam chempaka terima kasih ya...betul tu kalau anak dah nampak apa perkembangan nya tu he..he...

    BalasPadam
  9. Salam Kak Intan,
    Dah setahun ye kak... happy 1st birthday. Memang banyak kenangan ber blog ni kan :)

    BalasPadam
  10. salam Azlina...teerima kasih ya...insyaallah kalau ada N3 yang best tu akan kakintan letakkan disini o.k.

    BalasPadam
  11. salam MrsNor..terima kasih...sambut je la bila2 pun bolih kan.

    BalasPadam
  12. happy 1st birthday to jariintanku.blogspot.com!!!
    keep up a gud work kakkk ;))

    BalasPadam
  13. salam daydeck terima kasih selalu singgah sini dan tak lupa bagi sokongan buat acik ya.

    BalasPadam
  14. salam nekPP..apa khabar..terima kasih..sebenarnya kakintan pun tak sedar yg website ni dah masuk setahun

    BalasPadam
  15. salam blogresepi, terima kasih atas ingatan tu...dan kenangan yang paling manis adalah bila mana dapat kenalan dari seluruh dunia he..he...

    BalasPadam
  16. salam kak intan,semoga akan terus berblog dan menjadi blogger tegar....teruskan berkongsi dengan kawan-kawan di alam maya dan realiti

    BalasPadam
  17. Happy blogbirthday utk kak intan :)

    BalasPadam
  18. salam kak intan
    lewat mai nak ucap selamat ulangtahun pertama BLOG "JARIINTANKU"...semoga akak terus berblogging kat sini dan ceria2 selalu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...