17 Mei 2010

CHICKEN CHOP..

Salam dan selamat tengahari semua yang berkunjung kesini..dah lunch ke tengahari ni...N3 kali ni nak bercerita pasal menu semalam. Dek kerana kepenatan dari cuti cuti Malaysia Kakintan buat menu menu yang ringkas sahaja ...cepat dimasak sedap dimakan.. kata iklan maggi mee tu he...he...
Kakintan biasanya akan simpan stok chicken chop ni yang dibeli dari product IWANI ni... ianya dijual dikedai kedai yang menjual frozen food. Kalau kita beli ayam ni sos balck pepper nya juga ada di jual...balik rumah cuma kita perlu goreng ayam dan panas kuah sos nya itu..lepas tu begitu juga aksesori makanan nya tu seperti kentang goreng, kacang panggang.. sekejap je menyediakan nya dah siap.... ok lah layan dulu chicken chop segera Kakintan ni ya...salammmm dan bye bye...

4 ulasan:

  1. senang kan bila dah ada yg readymade ni. lg senang bila pakai order kat kedai aje.hihi

    BalasPadam
  2. yum yum...sini klau nk buat tu mmg kena buat sendirik la jawabnyer kak...:P

    BalasPadam
  3. Ain...ye betul tu he...he...

    BalasPadam
  4. Salam Madiha..apa khabar?..he...he..kat sana susah nak cari yg halal ya..apa apa pun kena buat sendiri kan...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...