18 Februari 2009

TAG DARI RAKAN CYBER........

Gambar mak dara mak teruna kat perkarangan KLCC Park...
dari kiri Izah, tuan rumah dan Ham...baby Atiah yg comel tu...



Wah....dapat tag lagi kali ni....Kakintan punya tag yang ni dapat daripada Ika @ Pija @ Natto yang nun jauh diBangkok....sebenarnya sebelumni Kakintan pun ada dapat satu homework lagi dari Ina(roslana)....homework yang tu biar dulu ya Ina...nanti senang2 Kakintan akan settlekan...tunggu kalau2 dah agak2 settle homework Kakintan yang kat rumah ni...baru lah Kakintan datang rumah Ina...kita settlekan sama sama ekk........
Mengikut kata Ika...tag kali ni kena dapatkan dari File No.6,....Gambar No....6 juga ya....sat ya...Kakintan nak bukak File tu kejap...tungguuuuuuuuuu........gambar apa la pulak yang terkeluar nanti ni.....ahaaa....ni lah dianya gambar tu...gambar ni diambil semasa kami mengadakan "small gathering" di perkarangan KLCC Park.....nak bagi tau juga pada Nor...gambar ni Kakintan kopipes dari Forum MyResepi.....mintak izin ya Nor.....sebab masa pergi keKLCC hari tu Kakintan tak bawa kamera.. Kakintan tahu ramai dari kalangan rakan siber kita masing masing mempunyai kamera yang canggih canggih....apa-apa pun rupanya kerja ni belum selesai lagi...Kakintan kena lah pulak mencari 6 orang rakan siber yang lain untuk membawa pulang kerumah masing-masing award yang bakal diberikan...mereka yang Kakintan pilih ialah....Hani (Ringgo)
Yani
Hasue
Suha
Mimi
Aymy....nun jauh diKuwait.

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...