06 Ogos 2009

MENU DIMAJLIS KENDURI NISFU SYAABAN DAN MAJLIS KESYUKURAN KEMENANGAN VICCB..

Limau sebagai pencuci mulut, selain tu ada juga anggur dan juga buah dukung....yang tu tak sempat nak ambil gambar dah habis......
Ayam berempah bersama buah gajus...

Kurma kambing.....
Yang dimakan bersama sama dengan nasi beriyani
Malam semalam sebaik sahaja tetamu tetamu Kakintan pulang....Kakintan mula lah menyinsing lengan menyiapkan sedikit kerja kerja yang telah diamanahkan olih pihak VICCB. Malam tu VICCB mengadakan kenduri kesyukuran sempena kemenangan mereka diItaly tempoh hari, selain dari itu juga sempena kedatangan malam nisfu Syaaban diadakan juga solat hajat dan juga bacaan yassin sempena dengan murid murid yang akan menghadapi peperiksaan PMR tidak lama lagi....majlis tersebut bermula selepas solat Maghrib..selain menu menu yang diatas ada juga menu sampingan yang lain iaitu satay dan juga puding caramel.....majlis ini diadakan di Dewan Warisan Victoria Institution.Kesemua menu menu diorder dari catering yang telah dilantik....Kakintan hanya menyiapkan ayam goreng berempah......o.k..kita layan je la gambar gambar ni ya....

3 ulasan:

  1. Semuanya nampak menyelerakan....Watie suka makan yang orang lain masak....sebab lepas Watie masak...dah hilang selera nak makan...nape yer!

    BalasPadam
  2. kakintan, sedapnya nampak lauk kurma kambing tue....

    BalasPadam
  3. aduh...

    mmg menggoda imanku!!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...