22 Ogos 2009

SAPA MINAT YANG NI?....CORPORATE GIFT/DOOR GIFT..

Bestkan kalau dapat benda benda macam ni bila time time hari perayaan....sekarang ni dah bermula lah pemberian "corporate gift"...dulu hanya dikenali sebagai hamper sahaja..tapi sekarang hamper hamper ini dah diubah suai ..dijadikan lebih canggih lagi...Pada tahun 2007 dan 2008 Kakintan ada membantu sorang rakan yang menyediakan corporate gift ini...modal yang dikeluarkan bolih tahan..katanya sampai habis lah simpanan nya untuk memulakan perniagaan ini...tapi amatlah berbalui...kebetulan dalam 2 tahun berturut itu dia dapat tender dari Kementerian Pertahanan....antara bentuk corporate gift nya ada lah berbentuk begini...
Bakul yang diletak kan beberapa jenis biskut ini....salah satunya dia berikan untuk Kakintan...

Ini pula door gift untuk majlis perkahwinan....
Gambar gambar door gift ni Kakintan ambil masa di Pusat Kraft tangan Malaysia Jalan Conlay...waktu tu untuk Promosi Kerja Kahwin.....

Yang ni semuanya Kakintan share dari tenet ni juga.....best jalan jalan cuci mata bila nampak gambar gambar gubahan ni.....

Selain dari dapat biskut raya yang sedap sedap kita dapat juga bekas bekas yang bolih diguna pakai semula kan.......
Bagi Kakintan semuanya menawan hati....tak percaya tengoklah ni...

Bekas warna silver ni cantek sekali...lepas tu bolih buat display majallah atau apa saje yang bersesuaian kan.....


Paling best ni ha.....botol botol nya cantek sesangat...jum kita layan mata dibulan bulan puasa ni...he..he....

4 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...