05 September 2009

CURTAIN CORAK BUNGA ROSES...

Ini adalah sebahagian corak corak bunga pada curtain yang Kakintan jahit bagi menyambut Aidilfitri nanti....corak corak ni juga bagi menaikkan lagi semangat untuk menjahinya nya ..apa tak nya tengok je la pada setiap coraknya itu....kebanyakkan nya bertemakan roses..oh ya...pada UMMI-HOME SWEET HOME...ini adalah kain kain dari ELYZA tau...rasa rasanya kalau UMMI nak buat rujukkan bolih agak nya ya...silakan....
Yang ni untuk day curtain (Sheer) sebab jarang dan nipis.....tapi tetap sweet kan...

Yang ni tebal....bolih jadikan body dan valance nya.........tapi customer Kakintan minta buatkan sarung kusyen nya.....
Yang ni bolih juga buat curtain ...tapi dari lebihan kain tu Kakintan buatkan sarung bantal yang kecil kecil...

Ini pun padanan yang sweet sangat......nampak lembut je kan....

Yang ni pulak ala ala bebelang gitu.....


Yang ni bunga nya besar besar....kalau minat nak hias rumah dengan ala ala English sangat lah sesuai......O.k jum kita cuci mata tengok corak corak langsir ni.......semuanya ada roses...

5 ulasan:

  1. aduhhh!!! cantik2 kain tu!!

    BalasPadam
  2. salam, yaaa munger2 tomel tu..hehee

    BalasPadam
  3. kak intan...cantiknya langsir tu....tergoda ati ni...

    BalasPadam
  4. tahun ni berseri2lah rumah kak intan ya...

    * saya dah beli kain langsir tapi MALAS pulak nak jahit so guna tahun lepas punya je lah...

    BalasPadam
  5. aduhhh.. lawanya kak intan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...