09 Oktober 2009

SIAPAKAH GERANGAN YANG DATANG SEMALAM?...

Inilah dianya ...dua orang lagi dari geng myResepi yang datang kerumah Kakintan semalam....Amy (Emily) dan Ina KL (Roslana) nama yang digunakan dalam Forum...yang best nya Amy nak buat surprise pada Kakintan tapi tak menjadi....sebab ada orang yang dah pecahkan rahsia....tapi tak kisah lah sebab makanan dah siap sedia....he...he....

Tengok lah diorang ni posing dua orang...he...he....Amy....Ina sorry ya kalau layanan kurang memuaskan semalam....macam kelam kabut sikit tapi Kakintan puas hati juga sebab dapat hidangkan lontong dengan kuih lopes tu.......
Kalau Kakintan bersedia dari awal sudah tentu Kakintan masakkan nasi lemak pepagi tu....biar u all berdua golek golek...kuak lentang ke kuak kupu kupu ke kat rumah Kakintan pagi semalam.....he..he...tak pe lain kali Kakintan buat ya...o.k...lah..layan dulu lah gambar dia berdua ni.....seronok bercerita dengan diorang ni sebab mulut masing masing macam bertih goreng.....ada je yang dibualkan....o.k...terimakasih kepada keduanya juga sebab sudi berkunjung kerumah Kakintan....

2 ulasan:

  1. Salam sejahtera,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    BalasPadam
  2. komen kt sini la..SM kak intan x nampak lak..ekekekek...sedapnyerrrr air jimi asmara tu kak..sume satu rumah suka minum...tambah sedap minum gan ais ketul bebanyak...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...