05 Disember 2009

CUCI MATA DIROMANTIKA WANGSA WALK LAGI...



Salam semuanya dan selamat berhujung minggu....nak kemana hujung hujung minggu ni ya....sementara Kakintan menunggu tetamu Kakintan bersiap sedia untuk keluar bersarapan Kakintan duduk la depan pc ni nak share lah disini kemana antara tempat yang Kakintan tuju semalam pada sebelah pagi...he..he.. awal pagi Sabtu semalam Kakintan dan tetamu Kakintan ni bawa diorang jalan jalan keWangsa Walk lagi .....Hajat utama nak cari hadiah untuk 3 majlis perkahwinan yang akan Kakintan kunjungi pada hari ini...sambil sambil tu adalah sikit barang barang untuk kita sama sama cuci mata kat sini...
Bekas 3 tier untuk kek / biskut pun bolih kan...


Cantek juga basikal ni kalau untuk buat deko....


Cantek tak bekas ni?....


Dan juga yang ini.....



Kakintan berminat juga dengan yang ini tapi kalau beli nak letak kat mana?...bagi idea sikit....sebab kalau terus beli dan tak tau nak letak kat mana nanti susah juga kan....
Apa apa pun semua yang Kakintan tayang kat atas tu Kakintan tak beli pun, sebab kalau beli yang tu semua memang bukan nya terlebih bajet dah..tapi terbabas terus bajet Kakintan untuk 3 majlis perkahwinan tu...he...he...he... jadi Kakintan rembat yang 3 kotak ni je...satu lagi Kakintan suka beli hadiah hadiah kat sini sebab kotak kotaknya tu dah cantek cantek tak payah nak beli kertas pembalut lagi....cuma kalau nak tambah beli reben dan juga kad ucapan dah memadai....ok..layan la dulu gambar ni ya...salammmmm...

6 ulasan:

  1. Salam Kak Intan...
    Kak...teruja deeja bila tgk brg2 tu...xsabar rasanya nk g romantika...tapi dh budjet lak takdak..huhuhu....

    BalasPadam
  2. salam k.intan..waaahh cuci mata di hujung minggu eh..Ummi dah pergi Wangsa Walk tu 3 minggu sudah masa g KL kejap tuh...tp kedai byk x set up lg..so jalan2 je..x jumpa pun kedai nih..hehe..Next week nak pergi KL gak nih..ada kenduri..kalu sempat leh tinjau sini..ekekkee (*kena beringat la jgn bwk duit gi sini..hadooiii)

    BalasPadam
  3. salam Deeja...tak pe simpan duit tabung dulu, dah penuh tabung tu nanti kita shopping sama2 kat situ ya

    BalasPadam
  4. salam Ummi...oh ye ke...sekarang n banyak dah kedai2 bari dibuka....nanti datang bolih la singgah situ lagi ummi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...