02 Disember 2009

PUDING LAICI & NASI AYAM LAGI....

Salam semua pengunjung blog Kakintan ni ya....kali ni menu yang Kakintan paparkan ialah nasi ayam lagi....buat semalam...dalam dua tiga hari ni rumah Kakintan di datangi tetamu, tak tau nak masak apa dah, jadi ambil jalan mudah Kakintan pun masak je la nasi ayam ni....he...he...hari ni pulak tengah fikir nak masak apa pula untuk tetamu Kakintan ni....


Untuk desert nya pula Kakintan buat puding laici ni....Kakintan cari resepi yang senang senang je nak masak...bukan nya apa...malas nak fikir fikir lagi janji diorang kenyang kan....maklumlah bukan nya selalu diorang datang...selalunya time cuti cuti sekolah macam ni lah.....ok...Kakintan nak out dulu tengah nak cari idea nak masak apa pulak hari ni ...

O.k layan dulu la ya gambar gambar menu Kakintan semalam tuh......salammm

16 ulasan:

  1. Memang menarik jer puding laici tu..melambai-lambai panggil Watie Kak!!!

    BalasPadam
  2. Aduhai....nasi ayam tu.nampak sedap lah KakIntan...nice presentation too !

    BalasPadam
  3. Hehehe, just like KakWatie said...ur puddings are calling me toooo! hehehe ;)

    BalasPadam
  4. salam kak intan.hehe raya hari tu ida wat puding laici jugak....mmm cedap

    BalasPadam
  5. salam Watie..ye ke..he..he...

    BalasPadam
  6. salam Ummi Rosma...ya ke terima kasih...

    BalasPadam
  7. Hi LOVE...ya lah tu.he..he..ok buat jangan tak buat tau

    BalasPadam
  8. salam Ida..oh ya ke...betul tu memang sedap pun

    BalasPadam
  9. wahh bestnya kak intan... share la resepi puding laici itu

    BalasPadam
  10. salam Maz...apa khabar?...nak resepi puding laici..ik nanti kakintan letak ya...

    BalasPadam
  11. sedapnya.... comel dan cantik bila letak dlm bekas yang kak intan decal tu...

    BalasPadam
  12. betul kak e.. cantiknya bekas puding kak intan tu. kalau la kak intan hidang kat hanie camtu, bekasnya hanie simpan dlm beg, bawak balik! hehehe

    BalasPadam
  13. salam kak intan..

    kita kat sini pun suker masak nasi ayam coz senang..lagipun budak2 suka sangat...buat puding nih tak pandai lagi, baru belajar2 buat..:)

    BalasPadam
  14. salam Umie...ye ke toce toce.....he..he....

    BalasPadam
  15. salam h4n3...ye ke kah kkah..geli hati la pulak baca komen h4n3 ni..

    BalasPadam
  16. salam Joyah....betul tu...hidangan paling ringkaskan...he..he...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...