25 Disember 2009

SERONOK MEMBORONG DI KK HOME....

Salam dan selamat petang....tak ada apa nak cerita hari ni...cumanya berkisah cerita malam semalam Kakintan dan En Hubby ke KK Home Deco di Wangsa Maju ni, dah lama rasanya tak menjejakkan kaki kesitu walau pun bolih katakan hari hari duk lalu lalang depan kedai tu. Kakintan kesitu kerana ditugaskan olih ibu Baby Zara (ingat lagi tak N3 tu), minggu depan dia nak ada kan majlis cukur jambul/naik buai, jadi Kakintan disuroh menghias buaian Zara ....sebab tu Kakintan keKK Home Deco untuk mencari bunga bungaan...

Sambil sambil tu jalan jalan cuci mata kalau kalau ada barang barang baru yang dipamerkan...rasanya tak ada....yang ada sekarang jualan murah je..ya ke tidak tahulah....sesiapa yang menjadi ahli ada sesetengah barang tu, kalau kita beli satu dapat lagi satu percuma....tapi Kakintan tak berapa nak layan pun ...rasanya sama je harga tu offer dengan tak offer...he...he.....tapi tergoda juga lah sikit dengan benda alah nii....he...he...jangan tidak...
Beli punya beli bunga bunga tu dah ter"over" budget kih...kih...seronok sangat layan bunga bunga tiruan ni tapi tak pe biar terlebih jangan terkurang....bila total semua tu ada la dekat $200/= dapat la dia kasi calender KK Home tu satu...errrrmmmm cantek juga gambar gambar nya....ok lah layan la dulu gambar2 ni ya...salammmm....

10 ulasan:

  1. Ha kakintan!Hari ni saya tak pegi KK,saya pegi kat kedai sepupu dia Romantika....terkenalah jugak...bye

    BalasPadam
  2. mamaju....pada Kakintan ROMANTIKA lagi best he..he..kalau masuk situ mesti terkena punya ..

    BalasPadam
  3. memang cantiklah bunga2 tu kak intan...

    BalasPadam
  4. salam Ina.ye ke terima kasih....

    BalasPadam
  5. Salam Umie..apa khabar?...he..he...cantek ya?.terima kasih

    BalasPadam
  6. Salam Kak Intan,
    Memang cantik cantik sangat kaler bunga tu.... so sweet :)

    BalasPadam
  7. salam blogresipi..terima kasihhhhh

    BalasPadam
  8. vase tu sama ngan saya beli tu kak... hiks... calender tu pun sama...ahaks...

    BalasPadam
  9. salam puteri satu...mana kan tak sama...sebab tempat pun yang sama kan he...he....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...