03 Mac 2010

BIRTHDAY UNTUK SI GEGIRL NI....

Salam dan selamat petang....wah best betul petang ni bila hujan turun dengan begitu lebat tadi....dalam duduk duduk merenong hujan yang turun tadi teringat kat sorang gegirl ni.....minta maaf ya banyak banyak gegirl...Acik Intan betul betul lupa mulanya rupa rupanya gegirl comel ni hari ni usianya dah masuk 2 tahun dah...
Ok..tak apa la kan sempat lagi wish birthday untuknya hari ni....Sebenarnya Kakintan nak wish HAPPY BIRTHDAY ni untuk Nurul Attiyyah bte Jamaludin. Atiyyah adalah anak dara Ham (Kak Ham) dengan Abang Jam...yang comel ni...mulutnya tu pun tengah petah belajar menyebut patah patah perkataan. HAPPY BIRTDAY ATIYYAH......HAPPY BIRTHDAY TO YOU....semoga Atiyyah jadi anak yang baik baik didunia dan diakhirat dan semoga Allah memberkati
perjalanan hidup Atiyyah bersama keluarga tersayang.....inilah Atiyyah nya ...wah sama besar patong tu dengan Atiyyah ya....macam nak minta adik je Atiyyah ni...Ok layan dulu gambar birthday girl ni bersama sama dengan patong Minie Mouse nya tu.....salammmmmm

8 ulasan:

  1. happy bday to cute Attiyah too!!!

    BalasPadam
  2. comeyyyynya attiyyah...hepi besday yer..:)

    BalasPadam
  3. salam kak intan.....ingat tarikh hari lahir atiah....sayang kak intan....

    BalasPadam
  4. salam sitedi...thanks bagi pihak Atiyyah ya...

    BalasPadam
  5. salam Ain..terima kasih juga bagi pihak Atiyyah....

    BalasPadam
  6. salam Syuhada...terima kasih bagi pihak Atiyah

    BalasPadam
  7. Salam Ham...he...he...ye ke love you too....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...