11 Mac 2010

MINI MURTABAK....

Salam dan selamat petang, sambil sambil duduk ni jum kita makan murtabak mini segera.Hari tu makan murtabak yang besar, sekeping murtabak tu bolih makan 3 orang...kali ni sekali makan je sekeping tu dah habis....
Kakintan beli murtabak mini ni diRamli Burger semalam, masa ber"jogging"
dengan geng makcik "kantin" sekitar Jalan Raja Abdullah Kg Baru semalam.
Sedap pulak tu....Kakintan pilih yang berintikan ayam.

Murtabak mini jenama Nanies dalam satu paket tu ada 9 keping . Kalau takat nak standby untuk menu minum petang memang sesuai la tu kan...beli banyak banyak simpan dalam fridge tu....bila rasa nak makan bolih panaskan je...Ok jum kita makan sesama...Kakintan nak kedapor semula masak air nak bancuh kopi pulak....salammmm

7 ulasan:

  1. KakIntan, looks like Love pun kena gi cari instant murtabak nih! hehehe ;)

    BalasPadam
  2. Kak perisa daging ada tak???? Tolong bancuhkan 2 cawan...hehhe...oh ya..insyaallah kalau tak silap antara destinasi wajib watie di KL nanti Ikea....nak join nanti kita calling2 tapi tak berani nak janji lak...Watie ni pemalu.....Akak nak ketawa kuat2 dekat ayat pemalu tu tak pe..Watie tak marah...memang pemalu betoi ni!

    BalasPadam
  3. salam kak intan...sy dulu rajin gak buat mini murtabak ni guna kulit popia. now ni dh malas sikit.hehe

    BalasPadam
  4. LOVE...bolih2...pergi la cari kat supermarket rasanya no problem...mesti ada

    BalasPadam
  5. Watie...he nak malu apa la gak nya...biasa biasa je...he...he...

    BalasPadam
  6. salam Ain..ooo ye ke....memang rajin la Ain ni juga..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...