05 April 2010

JUM KITA JELAJAH BLOG BEN ASHAARI...

Salam semua dan selamat malam, dah dinner ke?...he...he...sambil sambil mengadap pc/lappy tu jum join Kakintan kita menjelajah blog kawan kawan kita yang lain. Kali ini memang lain dari yang lain N3 Kakintan ini... sebab ajak kawan kawan menjelajah blog orang lain. Orang yang memulakan program jelajah blog ini ialah BEN ASHAARI. Kalau nak tau siapa BEN ASHAARI anda semua bolih lah melawat website nya dilink ini:- http://www.benashaari.com/ ,Kakintan mula mula sekali tahu tentang blog BEN ASHAARI ialah dengan berkunjung keblog MAT GEBU, bermula dari situlah Kakintan mengetahuinya. Setakat ini apa yang Kakintan ketahui BEN ini adalah seorang kakitangan kerajaan (kalau salah minta maaf ya BEN), sudah berumah tangga, tapi masih belum mempunyai anak.
Sekiranya anda semua ingin kan mendapat kan berita berita semasa bolih lah masuk kewebsitenya itu. BEN ini apa yang Kakintan ketahui juga dari pembacaan dilaman blog nya seorang yang tak bolih berpisah dengan lappy nya tau. Kemana saja dia pergi ada sahaja N3 yang diupdatenya waktu tu, seperkara lagi setiap kali dia meletakan N3 baru kadang kadang Kakintan tengok bolih mencapai sehingga 15 N3... aduhai rajin nya dia..apa sahaja aktiviti seharian dan dimana ianya berlaku pasti ada tercatit disitu....memang tak ubah seperti sebuah diary .Ok lah..... sekiranya anda semua ingin berkenalan dengan lebih dekat lagi silalah masuk kewebsite BEN tau....macam macam cerita ada disitu... Kak Intan out dulu, salam buat semua yang berkunjung kesini....

8 ulasan:

  1. salam kak..ben ashaari ni pengasas geng blogger ye? :)

    BalasPadam
  2. salam kak intan...

    * baru dengar namanya...

    BalasPadam
  3. salam

    mama pun teringin ziarah ke sana.terimakasih

    BalasPadam
  4. saya dah terjah blog dia....sampai dia hadiahkan award pulak...he3x...

    BalasPadam
  5. salam Catlinafly...tak juga...tapi BEN orang yang Kakintan ketahui org pertama yg suka memperkenalkan blog2 orang lan...

    BalasPadam
  6. salam ummi, kakintan pun kenal blog dia dari rumah mat gebu...

    BalasPadam
  7. salam mamaju....silakan lah..

    BalasPadam
  8. salam sonata... oooo ye ke....bagus la kalau macam tu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...