15 Julai 2010

ADUHAI CANTEKNYA APRON....

Salam dan selamat pagi di hari Jumaat yang mulia ini... pagi pagi semalam seronok sangat rasanya bila pintu diketuk dan Kakintan membukanya kelihatan seorang "adik posmen" yang hansome membawa bungkusan ini.
Bila siap tandatangan penyerahan Kakintan pun membukanya...ingatkan apa lah yang ada kat dalam nya rupanya tempahan apron Kakintan telah pun siap ..Fu yoooooooooo...cantek maaaa....he...he.... lepas ni pada sesiapa yang nak menempah bolih la tempah kat sini ya... http://jahitanmaklang.blogspot.com (RIBBON EMBROIDERY & OTHERS- JAHITAN MAKLANG)...
Memang canteklah hasil kerja tangan Lina (Maklang) ni..Kakintan rasa puas hati sesangat.. kemas je. siap Maklang letakan nama dengan bunga reben lagi- tu yang nampak mahal tu Lina... kih2x.. Rasa sayang pula nak dibuat basahan kat dapor tu nanti.. tak apa lah nanti Kakintan simpan je dalam frame kan...
Ok lah sekian dulu catatan dipagi Jumaat ini...jumpa lagi dilain kali ...salam dan bye bye...

6 ulasan:

  1. lorr..apron ke...dh mcm skirt nengoknyer..hehehe

    BalasPadam
  2. kalau saya pun...apron cantik macam ni..sayang nak bawa ke dapur....simpan aje laa jawapnya..

    BalasPadam
  3. kak intan, lina copy gambar apron tu nak letak kat blog lina eh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...