20 November 2010

BERTEMU GENG FACEBOOK LAGI....ACIK ALA...

Salam seminggu yang lepas Kak Intan bertemu dengan seorang lagi rakan Facebook iaitu ACIK ALA...atau nama sebenar nya SALASATI yang datang dari Bentong Pahang. Kebetulan hari tu Acik Ala nak ke Pusat Perubatan Ampang Puteri diAmpang menziarahi rakan sekerja suaminya yang dimasukkan kesitu. Jadi masa pulang dari Ampang Puteri , Acik Ala janji nak jumpa Kak Intan area Wangsa Walk.
Hari Isnin tu sebelah malam nya Kakintan pun pergi ke Wangsa Walk dengan Ezzat..dalam 10 minit je naik cab dari rumah Kak Intan. Acik dan keluarganya dah pun sampai kat situ masa Kak Intan tiba. Seronok dapat jumpa Acik ni...peramah sangat orang nya. Begitu juga suami dan anak anak nya. Kebetulan Kak Intan ada juga buat pesanan minta Acik belikan chairback lace dari Bentong....jadi hari tu Acik terus bawakan chairback tersebut...


Dah beli chairback Acik hadiahkan pula Kak Intan sarung kusyen ni,ermmmm memang suka sangat hati ni. Ialah pemberian dari kawan yang hanya kita kenal melalui alam cyber bolih semesra begini.

Inilah chairback yang Kak Intan order dari Acik Ala...nama je chairback tapi Kak Intan buat lapik dalam almari je he.he....sebab bunga bunga sekeliling nya tuh yang buat Kak Intan suka sangat. Ok lah sampai disini dulu catatan Kak Intan....salam dan jumpa lagi dilain entry.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...