Menu pencuci mulut lagi yang Kak Intan kongsikan disini. Maklumlah dimusim musim panas macam ni inilah menu menu yang paling sesuai untuk dimakan ..betul tak?
Kak Intan masak pepagi semalam agar agar ni...kebetulan stok jagung dalam tin ada lagi, jadi Kak Intan blender dan masak, camporkan sedikit gula, tepong jagung,agar agar serbuk dan juga air. Oh ye Kak Intan letak juga sedikit pewarna kuning dan juga sedikit esen vanilla. Dah masak sejukkan dalam peti ais...bila dah sejuk sedapnya dimakan...Nak cuba ke?...silakan ok....Kak Intan mengundurkan diri dulu ya ....wassalam
Kak Intan masak pepagi semalam agar agar ni...kebetulan stok jagung dalam tin ada lagi, jadi Kak Intan blender dan masak, camporkan sedikit gula, tepong jagung,agar agar serbuk dan juga air. Oh ye Kak Intan letak juga sedikit pewarna kuning dan juga sedikit esen vanilla. Dah masak sejukkan dalam peti ais...bila dah sejuk sedapnya dimakan...Nak cuba ke?...silakan ok....Kak Intan mengundurkan diri dulu ya ....wassalam
salam kak...
BalasPadamsejuk je rasa tekak ni