19 Jun 2011

ROTI POKET INTI BURGER

Assalamualaikum,
Selamat bertemu kembali pagi ini? Sihat? Dah sarapan ke?...apa agak nya sarapan pagi?..wahhhhhh....banyak tanya la pula...he..he...

Pagi rasa rajin sikit, tolong sediakan sarapan pagi roti poket lagi, anak anak yang suka sangat menu ini, mula mula tengok menu ni dari FB Mamazieza yang duduk nun jauh kat Penang sana...tapi kali ini Kak Intan gunakan burger sebagai intinya...itu aje yang ada dalam stok kat icebox Kak Intan, jadi buat aje la,,

Ok jum kita sarapan sama sama...air nya dengan teh O panas je...jumpa lagi dilain entry, wassalam

5 ulasan:

  1. tepeklah resepi...nak try jugak.....

    BalasPadam
  2. btul tu kak..share ler resepi..ok gak skali skala sarapan cenggini...xde lah rasa boring sik mkn benda yg sama jek...

    BalasPadam
  3. Phentermine...

    nice post thanks for sharing.

    http://www.PhentermineHome.com/

    BalasPadam
  4. Zaidah...resepinya ya....
    Daging burger yg digoreng..kemudian dipotong dadu.
    Timun dipotong dadu
    bawang dipotong dadu
    Gaulkan semuanya dan ditabur dengan black paper
    Masukkan dalam roti poket dan ditambah dengan sos chili...bolih juga kalau nak ditambah dengan telor hancur.

    BalasPadam
  5. Intan Morsalin..ye betul tu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...