09 Januari 2012

SINGAPORE PART 2 - RUMAH KAK AZNI MISAWAR...Assalamualaikum,
Jumpa lagi dipagi Selasa ini ya, semoga semuanya dalam keadaan sihat walafiat. Pagi ni nak cerita tentang jalan jalan ke Singapura lagi, kali ini kerumah Kak Azni Misawar di Chua Chu Kang, semalam dirumah Suriyani di Jurong... esok pulak cerita lain lagi tapi masih diSingapura juga. Macam biasa lah Kak Intan kesitu berlima dengan Yang Othman dan juga Ka Hidayah Yusof serta suami Kak Intan serta suami Kak Yang, Suami Kak Hidayah tak dapat turut serta kali ini.

Senang je nak cari rumah Kak Azni ni , dalam masa setengah jam je dah sampai kerumah dia...sebelum tu kami keSpotlight diSingapore Plaza. Nanti kita cerita ya apa yg kami jumpa diSingapore Plaza ni tau..he...he... hadoiiiii masuk je rumah Kak Azni mata pandang sana pandang sini. Diorang ni juga peminat English Country dalam menghias rumah.
Tengok lah hiasan hiasan nya..macam macam ada... memang teruja..

Sambil sambil tu kami posing sana posing sini juga...
Masuk kat area dapor kak Azni...

Ini juga dapor Kak Azni, tempat dia masak yang sedap2 untuk kami hari tu...

Kak Intan suka dengan dapor yang ada rak untuk sangkut sangkut macam ni rasa nya ini suami Kak Azni yang buat sendiri sebab suami nya juga seorang yang kreatif. Bagus nya dapat suami yang sama minat macam ni kan bolih sama sama berkongsi idea.
Meja makan didapor nya, memang cantek sangat, Kak Intan pun suka tengok

Ruang tamu rumah Kak Azni...
Ruang tamu nya juga tapi dari sudut yang lain...

Masih diruang tamu nya juga...
Yang ini berhampiran pintu masuk bilek utama Kak Azni...
Didalam cantek diluar juga sama cantek nya, sana sini dihias,,wahhhh Kak Intan pun suka dengan hiasan hiasan yang macam ni... ermmm...banyak idea dah masuk keotak ni bila melawat rumah kengkawan yg cantek macam ni....

Mana yang patut ditiru , Kak Intan nak tiru juga ya Kak Azni he...he... apa pun terima kasih Kak Azni ya, sudi menerima kunjungan kami kawan kawan dari Tanah Malaya ni...insyaallah disuatu masa nanti kita bertemu lagi. Wassalam.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...