17 Februari 2012

TETAMU PAGI RABU LEPAS...


Assalamualaikum....
Pepagi Rabu yang lepas Kak Intan dan beberapa orang geng dari LIW breakfast bersama dan duduk berbincang. Isssshhhh...bukan senang nak jumpa sesekali time breakfast macam ni... he...he...he... Maklumlah kami ni semuanya geng surirumah sepenuh masa...
Antara sarapan pagi kami hari tu nasi lemak, aduiiii...lauknya macam macam ada, antara nya sambal tumis kerang ,daging rendang ayam goreng bercili sambal sotong , telor rebus dan juga ikan bilis goreng + kacang tanah...ishhh ada lagi rasanya tu...terlupa la pulak...Semuanya Datin Elly yang bawa bersama dengan Hani Abdul Rahim.. Kuih mueh pun ada antara nya karipap, cucurbadak, kuih serimuka dan roti jala cicah kuah kari... sedap sedap semuanya...kuih kuih ni Sharifah Zaidah yang bawa. Sepatut nya ada 2 orang lagi dalam group ni kena hadir... tapi dek kerana diorang ada urusan maka diorang tak dapat hadir...
Antara yang mula mula datang Hani dan juga Datin Elly... tak lama kemudian Shazaidah pulak sampai bersama sama dengan baby dia Qaseh.... Ok sambil2 makan kami duduk berbincang tentang agenda yang akan kami buat dalam beberapa bulan lagi insyaallah...
Ok...sambil sambil berbincang tu sambil sambil makan la ya... he...he... ni dah macam shampoo 2 in 1 juga ni....sambil menyelam minum air kata peribahasanya...
Layan dulu gambar2 ni ya... wassalam, jumpa lagi dilain entry...

6 ulasan:

  1. Salam KakIntan. Suka nya tengok rumah KakIntan - cosy & beautiful.

    BalasPadam
  2. Assalam Kak Intan, cantiknya rumah diaaa...cute and sweeettt aje tengok....meh dtg Ktn tolong kemas rumah Ummi lak...hehe, asyik duk dapur je..xdan nak kemas2 beriya kat ruang tamu..huhuu

    BalasPadam
  3. Terima kasih Errah..biasa biasa aje

    BalasPadam
  4. w/salam Along.... terima kasih

    BalasPadam
  5. Ummi..ok nanti Kak Intan datang Kuantan bagi kunci rumah ya...dalam seminggu cukup lah he...he..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...