30 Mac 2012

HITAM2 SITAMPOK MANGGIS....

Assalamualaikum,
Apa khabar? Bertemu lagi didalam blog Kak Intan ini... dah beberapa hari Kak Intan tak update... entah kenapa macam kekurangan idea, kekurangan bahan pun ia yang nak dikongsikan sejak akhir akhir ini. Apa pun ada juga sikit sikit cerita cerita baru ingin Kak Intan khabarkan disini he...he.... Bukan cerita apa pun cuma kisah sihitam manis yang Kak Intan beli ni sebulan yang sudah belum sempat lagi nak dihias dengan baju baru nya.



Apa pun Kak Intan salutkan juga sedikit bunga dibahu mannequin ini sebagai pemanis nya dan jadikan teman semasa Kak Intan duduk chatting dimeja pc Kak Intan ini... sambil sambil tu cari juga idea nak me makeupkan nya nanti

Ok lah biarkan dulu tentang sihitam manis ni ya, cukup sekadar bunga yang ada tu... nanti Kak Intan sambung cerita lain pula...sebelum mengundurkan diri wassalam

1 ulasan:

  1. cantiknya akak...pandai akak menghias...kreatif

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...