23 Julai 2009

ANTARA MENU KAK INTAN MINGGU INI...

Samosa inti daging....inti yang dibuat sama seperti inti karipap juga....untuk minum petang..
Sayur kacang botor tumis bersama dengan telor.....

Yang ini kegemaran Kakintan dan En Hubby....masak ikan bilis bersama tempoyak....kalau musim musim hujan makan nya dengan nasi panas panas digandingkan bersama sama ikan masin memang lah sedap....ditambah pulak dengan ulam ulaman....fuhhhhhhhhhhhh ....o.k..layan je la gambar gambar tu..

5 ulasan:

  1. Dah lama Watie tak buat karipap...nak minta samosas tu pun mesti dah selamat...kan kak Intan...kacang botol tu kalau buat kerabu pun sedap Wati memang suka kacang botol tu...!!

    BalasPadam
  2. Thank you for visiting my blog!You have a beautiful blog too!

    kisses,

    irina

    BalasPadam
  3. sedapnya tempoyak..umi nih en hubby x suka..kena la tunggu balik kampung ja..huhuhuhuhu

    BalasPadam
  4. salam kakintan....wah kak sambal tempoyak tu memang membuka selera...favourite saya tu kak

    BalasPadam
  5. tempoyak tu mengingatkan saya dekat arwah mak mertua, dia la tolong ajarkan saya masak mcm kak intan tu tp tak letak serai, cuma daun kunyit dan cili padi sertaikan bilis

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...