09 Julai 2009

SYUKUR ......ALHAMDULILLAH......

Pergi dengan harapan....dan balik dengan kemenangan.........

Setelah berada diItaly selama lebih kurang seminggu Ezzat dan team VICCB selamat kembali keMalaysia dengan membawa kemenangan yang membanggakan nama negara dan juga nama sekolahnya VICTORIA INSTITUTION....Syabas diucapkan kepada mereka semua yang terlibat dalam berusaha mencapai kejayaan ini......


Ezzat dan rakan rakan sepasukan ABBAS dan juga AIMAN, dan dibelakang mereka adalah alat yang mereka mainkan semasa dalam pertandingan tersebut.

Keratan akhbar dari BERITA HARIAN hari ini.....Dan...yang ini pula dari NST...masing masing memaparkan kemenangan mereka.......Sambutan semasa diKLIA.....siap dengan sepanduk dan juga bunga manggar....persiapan tersebut dilakukan olih VICCB Band Booster......selain dari itu terdapat juga lebih kurang 30 orang murid murid dari anggotaVIFC (VICTORIA INSTITUTION FAN CLUB) yang menyambut kepulangan mereka.....Makcik kantin .....ambil kesempatan bergambar dengan piala yang dimenangi ....yang paling kanan adalah ABDULLAH IMRAN....selaku ketua pelajar dalam VICCB.

6 ulasan:

 1. tahniah.. terharu bila tgk kejayaan yg di perolehi oleh ank k.intan.. syabas.. tingkatkan usaha.. ye.. amin

  BalasPadam
 2. salam k.intan..congrats sekali lagi..im also happy for ur son...terubat rindu kat anak akak tu kan..dengar berita kejayaannya..hehehe...

  BalasPadam
 3. Tahniah diucapkan....tumpang bangga sama....

  BalasPadam
 4. tahniah utk anak kak intan kerana mengharumkan nama negara.

  BalasPadam
 5. tahniah tuk kejayaan anak kak intan dan pasukannya ye...VI juara dunia tu kan...bangganya...

  BalasPadam
 6. Tahniah buat anak kak intan!!! Kemarin ada jugak nampak masuk tv di RTM1, kat spore dapat siaran nya tau kak..tapi tak perasan anak akak yang mana satu..saya pun dulu main band..itu sebab bila ada berita tentang pancaragam sekolah yang dapat memasuki pertandingan diluar negeri memand satu achivement tu kak!!!

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...