14 November 2009

JOIN SOFT LAUNCH & PRESS CONFRENCE OF THE KLWMBC 2009.

Salam semua pengunjung blog Kakintan...selamat berhujung minggu...semalam 14hb, November Kakintan dan juga beberapa orang geng "MAKCIK KANTIN" Victori Institution, menghadiri majlis SOFT LAUNCH & PRESS CONFRENCE OF THE KLWMBC 2009 di LOT 10. Majlis ini menandakan bermulanya KUALA LUMPUR WORLD MARCHING BAND COMPETITION 2009 bertema kan ONE MALAYSIA, ONE HEART, ONE SOUND, ONE WORLD. Pertandingan tersebut akan diadakan di STADIUM BOLA SEPAK,CHERAS, KUALA LUMPUR bermula dari 12hb Dec - 20th, December, 2009.
Majlis pelancaran nya bermula jam 2 petang, dilobby pusat membeli belah LOT 10.
Pentas pelancaran diLOT 10...tetamu belum sampai....
Kakintan dan Puan Aida...anak Puan Aida antara salah seorang yang terlibat dengan KLWMBC.
Para pelajar VICCB yang terlibat antaranya anak Kakintan ...EZZAT..mereka bergambar bersama sama MASCOT KLWMBC pada musim ini.
Sedang mengadakan persembahan dihari pelancaran tersebut dihadapan tetamu VIP antara nya KETUA PENGARAH 1, DBKL yang juga merasmikan KLWMBC 2009 mewakili DATO RAJA NONG CHIK yang tidak dapat hadir .
Seperti mana mana majlis Ezzat memainkan drum dalam majlis tersebut.
Antara ahli VICCB yang turut membuatkan persembahan semalam. Dalam pertandingan ini nanti terdapat 25 pasukan yang akan bertanding dari 12 buah negara, termasuk dari Malaysia sendiri yang antaranya diwakili adalah VICCB.O.k layan dulu gambar gambar ni ya......salammmmm.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...