27 Disember 2009

CUBA CUBA BUAT DOOR GIFT.....

O.k tak door gift yang Kakintan cuba cuba reka ni...tak bolih tunjuk banyak banyak, sebab nampak macam tak berapa cantek ?...tunjuk sikit sikit je dulu ye...nanti dah siap sepenohnya Kakintan tayang kiri kanan depan belakang he...he.....
Ok kalau nak komen silalah tinggalkan mesej ya..Oh ya door gift ni untuk majlis naik buaian Baby Zara.....bye....

6 ulasan:

  1. takde tangkai ekk kak intan? kalau mix dengan bunga terang sikit kaler lagi nampak menyerlah rasanya ;) ... heheh tukang komen jerr;)

    BalasPadam
  2. alah alah comeinyaaaaaaaaaaa...tol tu jijahh, boh a bit brighter pink, but not shocking pink. Perghhh lip lap lip lap!!

    BalasPadam
  3. salam jijah memang tak ade tangkai..tak ape komen yang mendatangkan kebaikan tak ade masaalah punya he...he...

    BalasPadam
  4. salam abbot...wah sama macam jijah ya..tak pe nanti kakintan akan cuba juga ya..terima kasih share idea...

    BalasPadam
  5. pandangan saya, dah cantik dah tu...

    BalasPadam
  6. salam umie..ye ke..thanks ya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...