29 Disember 2009

KALI NI TERSAMPUK LAGI....

Selamat petang dan salam semuanya.....he...he...tak ada apa nak cerita petang petang gini...sambil sambil tunggu waktu ditayangkan kejap lagi Kakintan nak cerita sikit pasal drama Filipina yang ditayang kan sekarang ni..dah lama sebenarnya Kakintan tak menganga didepan TV entah macam mana akhir akhir ini dah tersangkut balik dengan drama ni "DYESEBLE" memang best tengok cerita ni...macam budak budak layan cerita fantasi je....ok jap lagi dah nak start tayangan...2 petang sampai 3 petang...he..he..isnin hingga rabu..
Kalau dulu sibuk dengan drama drama diorang berdua ni...bila dah habis tak de la Kakintan ikut mana mana drama pun.O.k la nanti Kakintan cerita kemudian nak layan drama ni dulu jap ya...bye....
Suka tengok muka muka diorang ni yg tampan dan ayu ayu semuanya....

18 ulasan:

  1. in pon minat cite ni kak...
    tp tgk ulangan mlm2 je.. :)

    BalasPadam
  2. sgttt canntikk n hencemmm okeh......

    BalasPadam
  3. Aik....Citer fantasi ikan duyung ke ni Kak Intan?...Alamak kite kerja lah pula siang² hari gini...

    BalasPadam
  4. wahhh...cantiknya Arabella..lama tak nampak..heheh

    BalasPadam
  5. ermm sempat agi ekk kak intan

    BalasPadam
  6. best3..betul3...siaran mlm kul brp ya?

    BalasPadam
  7. Ina..oh ye ke..adala kawan Kakintan tengok cerita ni malam2 kan he..he...

    BalasPadam
  8. salam... kak intan, saya tak pernah tgklah cerita ni - gambar dorang ni pun tgk kat blog kak intan hehehehhe

    BalasPadam
  9. salam cik Linn apa khabar?..betul2x tu kata cik Linn..he..he....

    BalasPadam
  10. salam Sue..ha..ah cerita pasal ikan duyung.best...

    BalasPadam
  11. hi d'classic shoppe..he..he...mmg cantek kan...

    BalasPadam
  12. salam kakintan oiiii tv berapa ya..kehekehhhhhh silap2 karang leh joint kak intan jugak nie..

    BalasPadam
  13. salam ummiliya...waktu tayangan tu memang bersesuaian sangatkan 2- 3 petang

    BalasPadam
  14. salam tanpa nama...kul 12 - 1 malamjum kita join tapi bolih semak balik kat chanel 105

    BalasPadam
  15. salam Umie...la ye ke...jum join kakintan 1snin hingga rabu 2 - 3 petang ..he..he...

    BalasPadam
  16. salam ida ada kat chanel 105 leh join sesama he..he...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...