17 Mac 2010

MANA SATU NAK PILIH NI....

Salam dan selamat petang semua yang berkunjung ke blog Kakintan. Kali ni tak ada makanan yang Kakintan letakkan disini......Kakintan cuma nak bagi pilihan apakah minuman yang anda semua pilih dimusim panas begini?...Rasanya apa yang kita nampak semuanya nampak sedapkan?...tak kiralah sejuk ke panas. Hari ni cuaca begitu panas dari pagi hingga kepetang. Kakintan sendiri entah berapa kali minum pun tak tahu....tapi setiap kali minum Kakintan mesti nak yang sejuk sejuk....kat bawah ni cuba pilih yang mana satu sedap he...he...

Sirap bandung ke sirap limau?...
Kopi?
Air kelapa paling sesuai kan?
Air pegaga
Air jus orange
Root beer float
Banana split....semuanya nampak sedap...terpulang lah mana satu yang anda pilih...ok sampai disini dulu catatan buat petang ini.....salam

12 ulasan:

  1. kakintan..saya maintain air kosong je tp mesti sejuk...

    BalasPadam
  2. x pernah rasa air pengaga kak

    BalasPadam
  3. salam intan..sedapnya semua air tuh..semua saya tak tolak

    BalasPadam
  4. Datin El...ooo ye la puas sikit minumnya kan

    BalasPadam
  5. salam sitedi...oh ye ke.....

    BalasPadam
  6. nak abc jer.... wahh nyamannn tekakkkk

    BalasPadam
  7. salam kak aton...he..he.. ye ke?

    BalasPadam
  8. salam Noie...abc lagi la sedap...macam2 ada dalam nya tuuu

    BalasPadam
  9. adoyai kena pilih ke ni?pejam mata maner2 pun jadi.yg sejuk tu lg la sedap musim panas camni,tp yg kopi tu npk cam sedap jugak...

    BalasPadam
  10. salam Leyza...musim musim panas ni mmg banyak melantak air je tak kira air apa pun semuanya belasah kan..tapi yg sejuk la kalau panas tu kurang sikit

    BalasPadam
  11. salam..kak intan..ermm best nyer sirap bandung..kalau campur santan lagi best tu kak intan hehe

    BalasPadam
  12. salam..maaf kali pertama baca entri ni lalu tumpang beri pendapat.. sirap bandung yang sedap buat saya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...