24 April 2010

SEJAMBAK ROS DARI AZATIE PULA...BEST NYA...

Salam...he..he...ada lagi la...tapi kali ini Kakintan dapat bunga pula, bukan nya sikit sejambak tuuuuu... Kakintan terima bunga dari salah seorang blogger yang rajin masak memasak ni...sapa lagi kalay bukan azatie (http://azatiesayang.blogspot.com/). Azatie..terima kasih banyak banyak ya...kalau ada lagi bunga bunga ros ni jangan lupa bagi Kakintan lagi tau... Kakintan sememang nya peminat bunga ros... tambah tambah lagi kalau yang warna nya merah macam ni lagi lah suka...
Pada sesiapa yang nak singgah keblog Azatie ,diatas tu Kakintan ada sertakan link untuk keblog nya.Ok... Kakintan nak out dulu... lain kali Kakintan cerita cerita lagi kat sini...salam dan bye ... bye...

4 ulasan:

  1. wee... jelous nye nengok u dpt roses ni...sapa le yg nak bagi cam tu kat I ya???

    BalasPadam
  2. bez cite awak...

    join blog saye..

    http://terataimewangi.blogspot.com/

    http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com/

    Sy Dah Follow Blog Awak

    BalasPadam
  3. salam bittersweetflavours... satu hari nanti mesti ada yg bagi tu percaya lah..he...he...

    BalasPadam
  4. salam Farra Rizal....terima kasih sudi singgah sini..ok akak akan kesana ya bye...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...