11 Ogos 2010

LAUK BERSAHUR RAMADHAN KE2.

Salam kepada semua blogger blogger, terima kasih kerana sudi singgah diblog rojak Kakintan ini. He...he...ni entry tentang lauk berbuka dan bersahur malam tadi. Nothing special pun cuma yang biasa biasa aje. Ikut selera yang mana bolih jalan masuk kemulut disubuh subuh hari tu ... subuh tadi ini permintaan dari isi rumah. Kakintan buat goreng telor mata dengan kicap. Kicap dengan family Kakintan memang tak bolih dipisahkan. Mana 2 pergi kalau makan tak ada kicap memang tak berselera he..he....

Yang ini pula sambal tumis sotong, Kakintan masak petang semalam masa nak berbuka puasa. Inilah pun juga yang dibuat lauk masa bersahur tadi. Baru lah padan ada pedas dan ada masin he....he... berselera makan kena dengan nasi panas yang baru dimasak.
Ok lah sekian dulu menu Kakintan dihari pertama berpuasa semalam dan juga bersahur malam tadi, salam selamat berpuasa dan bye ....bye....







3 ulasan:

  1. Salam K.Intan...lauk yang sempoi2 tulah yang buat buka selera sahur..yang berat2 ni kdg takda mood nak makan pagi2 sepiee...he he he

    BalasPadam
  2. salam ramadhan kakintan...
    lauk yg simple cam gini lagi sedap utk bersahur...
    ikan bilis goreng, ulam2...mmg sedap

    BalasPadam
  3. salam kak intan..
    selamat berpuasa...amboi sedap nya lauk... malam ni nak goreng telur macam tulaa...hehehe anak-anak gerenti suka...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...