01 Julai 2012

KEMAJLIS PEMBUKAAN KEDAI BARU HANNYMADU HOME DECOR.

Assalamualaikum,
Selamat pagi Isnin dan jumpa kita disini lagi. Sabtu lepas Kak Intan dan suami serta Juliana menghadiri jemputan majlis pembukaan kedai baru Latini (Tini) di Subang Jaya. Kak Intan kesana atas undangan tauke kedai tersebut Tini dan suami nya Rizal Song.. wauuu tahniah ya Tini dengan pembukaan kedai baru nya ni...

Sebenar nya Tini dah lama buat bisnes ni cuma dulu katanya kedai tersebut terletak ditingkat atas, tapi sekarang Tini pindahkan kedai nya ini ditingkat paling bawah sekali. Pada Kak Intan ini sudah cukup bagus sebab nanti customer lagi tambah senang nak datang.

Sebelum ini Tini lebih kepada menjual barang barang jenama Vantage, semua barang barang yang terdapat dalam kedai nya adalah dari product Vantage. Apa saja yang diingikan semuanya ada... contoh nya seperti kain2 langsir.

Ada juga barangan barangan lain...table runner, sarung kusyen semua nya cukup.

Ditingkat atas nya pla terdapat berbagai jenis bunga hiasan.

Berbagai jenis sofa serta kerusi juga ada.

Suasana sekitar showroom Hannymadu Home Decor.

Barangan perhiasan lain juga turut dijual, sesuai untuk yang meminati English decor...

Sebahagian lagi bunga bunga hiasan yg turut dijual.

Pada yang minat barang barang Vantage bolih la jumpa dan datang kekdai Tini ni...macam macam ada.

Ramai pelanggan dan kawan kawan Tini yang datang pada hari tersebut.

Tauke kedai Tini dan Julyana.. terima kasih Tini kerana mengundang kak Intan dan Ju dihari tersebut. Apa pun kak Intan mendoakan semoga bisnes Tini dan suami bertambah maju lagi. Insyaallah, wassalam jumpa lagi dilain entry. 
Pada kawan kawan yang nak kesini bolih dapatkan alamat nya ni..HANNYMADU HOME DECOR, No 3A-1 Persiaran Tanamera, Subang Jaya, Selangor.

5 ulasan:

  1. Akk! Klu sue pg tu. Kompem rambang mata. Gerammmm tgk cantik2

    BalasPadam
  2. kak intan, kt mana kedai ni?

    BalasPadam
  3. Sue... he..he... mmg la rambang mata he...he...

    BalasPadam
  4. Ameris kedi nya disini HANNYMADU HOME DECOR, No 3A-1 Persiaran Tanamera, Subang Jaya, Selangor.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...