21 Februari 2010

HASIL DARI CORAK KOTAK KOTAK...

Salam dan selamat petang semua...nak share hasil dari kain kotak kotak yang Kakintan minati...inilah salahsatu darinya....tempat menyimpan barang barang yang mengikut kesukaan anda...dirumah Kakintan , Kakintan gunakan untuk menyimpan pampers baby baby yang Kakintan jaga....TAPI....ini bukan hasil keras tangan Kakintan sebalik nya hasil kerjatangan seorang kawan yang tinggal diPenang. Cantek dan kemas kan buatan nya.....
Yang ini barulah hasil kerja tangan Kakintan sendiri......Kakintan buat DOILY.....untuk melapik show case yang ada...masih baru lagi.....seronok menjahit benda benda ni....sambil sambil mengisi masa lapang tu kita buatlah sesuatu yang menceriakan.
Tetapi kan.....yang ini kain nya murah...sebaliknya renda yang Kakintan gunakan agak mahal sedikit......itu pun renda renda yang Kakintan gunakan ini adalah lebihan dari renda renda Kakintan buat door gift beberapa tahun yang lalu...
O.k layan dulu gambar gambar ni ya.....salammmm

14 ulasan:

  1. salam kak intan..
    woww.. cantekkk..
    ingatkan baju gaun tadi. hehe

    BalasPadam
  2. Salam Kak Intan,
    Comel pulak tempat letak diapers macam tue ek. sekali tengok macam baju gaun gegirl je lah.ehhehe

    BalasPadam
  3. huhu suka tgk doily + crochet tu kak..mmg lawa.

    BalasPadam
  4. Salam kak ..hihi kite pon ingat baju gaun tadi..cantek kite suke tgk :)

    BalasPadam
  5. wah.. rajinnya.. sekali pandang ingatkan gaun budak! :)

    BalasPadam
  6. Salam Hanie...nak beli baju gaun tak ada anak perempuan..jadi belilah bekas pampers ni bentuk gaun perempuan ha...ha...

    BalasPadam
  7. salam Ijan...he...he kreatif kan sipembuat gaun ni...

    BalasPadam
  8. salam mummy seri...oooo ye ke..he..he....

    BalasPadam
  9. salam kakchik seroja...kita main silap mata kejap ya

    BalasPadam
  10. Kreatif! Rasenya, kalau de yg mjual, tentu de yg mbeli....heheheh

    BalasPadam
  11. salam kenalan kakintan,nak minta tunjuk ajar ckit,camana kakintan letak ikon2 kat atas tu,ikon yang my family,my geng,my receipe...tq kakintan..

    BalasPadam
  12. Salam Honey Amour.sebenarnya yang buat ikon serta reka blog ni adalah anak Kakintan, jadi Ani bolih tanya kat dia. ani klik kat MY Favourite link kat bawah ni...kat nama EZMESM...masok blog dia dan bolih la tanya kat situ...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...