29 November 2010

KEJUTAN DARI NOR LAGI.....

Salam semua ... selamat tengahari dah makan ke? Ermmm ...Kak Intan baru je lepas lunch. Hari ni makan nasi putih dengan masak asam pedas ikan siakap, memang dah lama tak buat asam pedas menu kegemaran Kak Intan sendiri. Ok lah ni nak cerita pasal entry kali ni pula. Pagi tadi masa sibuk sibuk mengemas rumah, terdengar pintu diketuk orang punya la kuat dia ketuk.... dalam hati Kak Intan berkata" tak senonoh betul orang ni, kalau nak ketuk pintu pun bagi la salam , jangan lah kuat2 macam ni, habis terjaga anak anak asuhan Kak Intan".....jengah juga dari curtain sheer Kak Intan tu , bukan nya apa takut2 orang jual ubat ke apa ke kan...
Bila pintu dibuka, siabang Posman rupanya, terus dia hulurkan bungkusan ni , dah hulur baru dia tanya "ini Kak Intan kan?" ye betul la tu Kak Intan jawab.Abg Posman tu balik je Kak Intan pun belek la kotak ni....makkkk aiiiiiiii daripada Norzela rupanya...dia tinggal bermastautin nun jauh diUtah USA. Terima kasih Nor, selalu buat kejutan untuk saya. He...he lepas ni apa lagi lah kejutan dari you ni...hari tu call punya call ingatkan dia diUSA rupanya dah sampai diMelaka dah...
Nor terima kasih dengan barang kiriman tu...cantek , menarik dan hati memang tertarik lah. Suka sangat...nanti kalau ada yang lain buat lagi kejutan macam ni ehhh...... Ok sampai disini dulu catatan Kak Intan kali ni , salam dan jumpa lagi...

3 ulasan:

  1. wah cantiknya...yang ini berapa harganya..? nak tahu..

    BalasPadam
  2. cantiknyer kakk.... bertuah badan...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...